Harta Metrorex

Harta Metrorex

Orasul Bucuresti ofera diferite mijloace de transport calatorilor sai la un cost redus. Metroul din Bucuresti este o retea feroviara urbana subterana care deserveste Capitala, aceasta retea fiind operata de Metrorex. Este unul dintre cele mai utilizate mijloace de transport in comun deaceea am creat aplicatia gratuita harta Metrorex. Cel mai popular mijloc de transport si totodata cel mai rapid mod de a se deplasa, metroul este modalitatea perfecta de a ajunge in centrul orasului, este ieftin si are un program fix. Reteaua consta din patru magistrale marcate cu M1, M2, M3 si M4 prezente pe harta Metrorex.

In total, in prezent exista 53 de statii de metrou in Bucuresti, dispuse pe 71 de km de linii ferate, simbolizate pe harta Metrorex online. Cu toate acestea, fiind un mijloc foarte ravnit, trenurile sunt aglomerate in timpul orelor de varf, dar eficienta acestui mijloc de transport depaseste acest dezavantaj. Informatii despre program Metrorex gasiti in mai toate statiile de metrou, dar sunt mult mai rapid accesibile utilizand aplicatia online de harta metrou, chiar si atunci cand va aflati la suprafata.

In cazul incare nu sunteti familiarizat cu harta interactiva nu este nico problema. Va aflati pe pagina corespunzatoare deoarece am ales sa va afisam harta metrorex clasica, in care sunt afisate toate statiile de metrou, distanta, magistralele M1, M2, M3 si M4 marcate fiecare cu o culoare distinca, marile zone ale orasului, sectoarele liniile care se afla in constructie. Multumim mult site-ului RomaniaTourism.com de pe care este preluata aceasta minunata harta.

Harta Metrorex regulament de ordine interioara

Multumim calatorilor pentru alegerea facuta si va dorim o calatorie placuta. In cazul in care doriti sa aflati anumite informatii despre deplasarea cu metroul sau pentru sesizari va rugam sa apelati numarul de telefon: 021.9264, sa utilizati bornele SOS amplasate pe peroanele statiilor, infochioscurile de la care cumparati cartela de metrou sau pe email la adresa: contact@metrorex.ro. Pentru cei care viziteaza pentru prima data capitala va recomand aplicatia Harta Bucuresti strazi unde poti gasi orice adresa, punct turistic, hotel si multe altele.