Aplicatie de succes pentru parinti

Multi spun ca educatia este cea mai dificila munca din lume. Este, desigur, o experienta plina de satisfactii si impliniri, dar si una care vine cu multe intrebari, griji si nesigurante, mai ales daca esti nou in acest domeniu. Si cu informatii despre educatie parentala imprastiate pe tot internetul, gasirea de sfaturi intr-un singur loc poate face cu siguranta viata mai usoara.

Aceasta este misiunea Parentool, o noua aplicatie romaneasca bazata pe stiinta care conecteaza parintii cu specialisti si ii ajuta sa gaseasca raspunsuri la diverse intrebari. Ne-am conectat cu fondatorul aplicatiei pentru a descoperi cum functioneaza.

Este normal ca bebelusul sa doarma atat de mult? Poate sa manance asta? Este corect? De ce sunt atat de obosit tot timpul? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care apar in capul noilor parinti, de obicei mamele.

Antreprenorul roman a lansat o aplicatie care poate ajuta la gasirea unor raspunsuri valoroase la astfel de intrebari, direct de la specialisti sau din articole verificate.

In plus, cu Parentool, mamicile pot urmari etapele de dezvoltare ale copilului si pot planifica cel mai bun stil de parenting.

In prima sa luna pe piata, Parentool a fost deja descarcat de 2.400 de utilizatori, iar tinta pentru acest an este de 10.000. Parintii din diaspora pot descarca si ei aplicatia.

In ceea ce priveste planurile de viitor, pe lista sunt o sectiune pentru tatici, o versiune in engleza si extinderea pe pietele internationale.

Citeste si:

In prezent sunt fondatorul si CEO-ul Parentool ofera servicii de consultanta persoanelor care doresc sa-si dezvolte afacerea si celor care au diverse provocari legate de produs.

Sunt pasionat de toate lucrurile legate de psihologie. Imi place sa ma deconectez mergand in natura si vorbind cu oameni pasionati de ceea ce fac.

Am doua pisici care ma invata cum sa iau lucrurile mai usor si sa acord prioritate odihnei. Cand si cum a inceput povestea Parentool? De unde a venit ideea si care a fost motivatia ta?

Povestea lui Parentool a inceput cu o viziune. Iubesc absolut copiii, magia pe care o aduc si dinamica parinte-copil. Totul a inceput cand am venit la Cluj si am inceput sa inteleg impactul pe care l-a avut relatia mea cu parintii mei asupra mea.

Mi-am imaginat o lume in care copiii se simt iubiti, acceptati asa cum sunt si in care familia este pentru ei cuibul in care le cresc aripile pentru a zbura.

Am inceput sa acord mai multa atentie in jurul meu si sa observ lacrimile de fericire ale unui tata la nunta fiicei sale, bucuria unui copil cand mama vine acasa, energia frumoasa creata atunci cand copilul este tinut de mana pentru a descoperi lumea. Aceste momente imi fac pielea de gaina si sunt cele care m-au motivat sa construiesc ceva in aceasta directie.

Cred ca, pentru a avea o lume mai buna, trebuie sa oferim ajutor chiar de unde incepe aceasta lume: in relatia parinte-copil.