Despre noi

Bine ati venit pe Harta-Metrou.com, spatiul dvs. digital de incredere pentru tot ce va intereseaza despre transportul subteran din Bucuresti.

Site-ul nostru se dedica in a va oferi nu doar harti interactive si detaliate ale retelei Metrorex, ci si o serie de resurse valoroase care sa va faca calatoriile mai usoare si mai placute.

Suntem o echipa pasionata de mobilitate urbana si credem in puterea informatiei de a transforma fiecare deplasare cu metroul intr-o experienta pozitiva.

De la programul metroului si detalii despre abonamente, pana la sfaturi de calatorie si idei de venit pasiv pe care le puteti explora in timpul deplasarilor, Harta-Metrou.com este ghidul dvs. complet in deplasarea prin Bucuresti.

Printre articolele noastre, veti gasi teme variate: de la dezvoltarea personala si profesionala, la sugestii pentru a va imbunatati calitatea vietii de zi cu zi.

Avem chiar si recomandari pentru parintii care cauta aplicatii de succes in gestionarea timpului si activitatilor cotidiene.

Infiintat de Micu Adi in martie 2018, Harta-Metrou.com isi propune sa fie mai mult decat un simplu site de harti ale metroului; dorim sa devenim o comunitate pentru locuitorii Bucurestiului si nu numai.

Ne angajam sa pastram informatiile actualizate si relevante pentru nevoile dvs. Toate drepturile de autor sunt rezervate si ne dedicam protejarii vietii private printr-o politica de cookie transparenta si respectarea tuturor normelor in vigoare.

Va invitam sa explorati Harta-Metrou.com si sa descoperiti tot ce avem de oferit. Pentru intrebari, sugestii sau colaborari, sectiunea noastra de contact este intotdeauna deschisa pentru dvs.

Haideti sa facem fiecare calatorie in Bucuresti mai usoara impreuna! Parteneri
  • Harta-Europei.com: O resursa digitala esentiala pentru explorarea Europei prin harti detaliate. Aceasta ofera informatii valoroase despre diverse tari europene, ajutand utilizatorii sa planifice calatorii si sa descopere noi locatii atragatoare.
  • Harta-Romaniei.org: Specializata in oferirea unor harti cuprinzatoare ale Romaniei, acest site este destinat atat turistilor, cat si localnicilor interesati de explorarea frumusetilor tarii. Include harti ale judetelor, oraselor si traseelor pitoresti.
  • Distante-Rutiere.com: Instrument indispensabil pentru planificarea calatoriilor rutiere, site-ul ofera calculatoare de distante, estimari ale timpului de calatorie si indicatii rutiere precise. Ideal pentru cei care calatoresc cu masina, facilitand o planificare eficienta a rutei.