Program & pret abonamente metrou

Despre harta metrou, program si pret abonamente

Program Metrou

Statiile sunt semnalate cu un semn albastru mare M (Metrou Bucuresti), astfel incat sa le putem identifica fara dificultate atunci cand suntem la suprafata. Despre Metrorex program, acesta este acelasi zilnic, intre orele 05.00 - 23.00, anumite statii avand un program de metrou putin diferit cu plus/minus 30 de minute. Linia cea mai frecvent utilizata este M2 marcata cu albastru pe harta metrou, cu opriri la principalele statii Piata Victoriei, Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii. Acestea sunt statiile de metrou care acopera centrul orasului. Toate acestea, dar si restul retelei le gasiti pe harta metrou interactiva, disponibila pe aplicatia noastra, pana la cel mai mic detaliu.

Cat despre directia de mers, puteti descoperi destul de usor cu aplicatia harta metrou Bucuresti, care va indica intocmai traseul pas cu pas de urmat, pana la destinatia aleasa. Va oferim insa si cateva informatii utile, mai ales pentru turistii straini sau din celelalte orase ale Romaniei. In fata trenului, pe panoul electronic de deasupra peronului, veti vedea numele statiei terminale pentru directia respectiva. De exemplu, daca va aflati in Piata Unirii si doriti sa calatoriti la Piata Universitatii, va trebui sa calatoriti o statie catre directia Pipera utilizand linia M2. Linia M2 este prezentata pe harta metrou ca M2 Berceni - Pipera (acele nume care inseamna statiile terminale pentru linia M2).

In interiorul trenurilor moderne veti observa un panou Lcd care va va arata in romana si engleza numele urmatoarei opriri, daca oprirea este pe partea stanga sau pe partea dreapta si conexiunile pe care le aveti cu autobuzele si tramvaiele. De asemenea, in dreptul fiecarei usi, pe peretele vagonului de tren, veti gasi si harta metrou inscriptionata. Exista, de asemenea, un anunt in limba romana cu numele urmatoarei statii. Pentru mai multe informatii despre regulamentul de circulatie in interiorul metroului va puteti adresa infochioscurilor care va pot sfatui cu privire la pret abonamente sau programul metroului in zile de sarbatoare sau evenimente speciale.

Daca alegeti transportul de la suprafata accesati calculator distante pentru a afla care este timpul calatoriei dvs.