Cele mai bune 10 de idei de venit pasiv

Exista doua moduri de baza de a face bani. Prima este modalitatea traditionala: sa te ridici din pat dimineata si sa mergi la munca pentru asta. Dar a doua modalitate, folosirea ideilor de venit pasiv, este mult mai distractiv, deoarece inseamna ca poti castiga bani in timp ce dormi, citesti o carte, in mijlocul unui lac pe caiac sau oriunde.

Daca aveti unul sau mai multi copii un venit pasiv poate fi considerat alocatia copil.

Un alt tip de venit pasiv poate fi acela in care aveti stransa o suma mare de bani si creati profit din cursul de schimb valutar.

1. Investeste

Investitia este una dintre cele mai comune modalitati de a obtine venituri pasive. Pe termen lung, piata de valori a generat constant profituri constante, chiar daca are urcusuri si coborasuri pe termen scurt.

2. Crowdfund imobiliar

Dupa cum s-a mentionat mai sus, REIT-urile sunt o modalitate simpla de a castiga o parte a venitului din imobiliare, dar cu acestea, nu puteti alege proprietati specifice in care sa investiti. Daca acest lucru vi se pare interesant, urmatorul nivel este contributia la imobiliare crowdfunded.

3. Proprietati de inchiriere

Proprietatile de inchiriere sunt una dintre cele mai bune idei de venit pasiv. Dar daca nu sunteti pregatit pentru munca de verificare a chiriasilor si de a fi proprietar, puteti transforma aceasta intr-o strategie de venit pasiva angajand administratori de proprietate.

5. Publicati carti electronice

Cand vine vorba de cum sa creati venituri pasive fara bani, va trebui sa investiti efort in avans. Ideile de venit pasiv ca aceasta si urmatoarele cateva devin doar pasive in timp.

6. Construieste un site afiliat de nisa

O sursa excelenta de venit pasiv este construirea unui site web. Lucrarea initiala a acestei metode include gasirea unei nise despre care sa scrieti, crearea unui site web atractiv, cercetarea cuvintelor cheie care va vor genera trafic si aderarea la programe de afiliere. Odata configurat, veti castiga venituri continue din orice vanzari afiliate pe care le genereaza continutul dvs.

7. Creati aplicatii sau software pentru a vinde

Daca aveti deja abilitati tehnice, ganditi-va la un program care ar imbunatati viata oamenilor sau ar fi distractiv de utilizat. Chiar si aplicatiile simple pot avea succes. De exemplu, uitati-va la povestea Flappy Bird : un joc extrem de simplu, dar captivant, care a devenit viral si, la un moment dat, castiga creatorului sau 50.000 de dolari pe zi din veniturile publicitare.

O simpla idee este de a crea o aplicatie: calculator impozit auto. Acesta poate fi utila pentru multi detinatori de autoturisme care va pot aduce un venit pasiv.

8. Vinde fotografii de stoc

Unul dintre cele mai simple fluxuri de venit pasiv de inceput este vanzarea de fotografii de stoc. Desi aceasta nu este o idee de venit pasiv care te va face de obicei bogat, este relativ usor.

9. inchiriaza-ti masina sau locul de parcare

Cand nu iti folosesti masina, de ce nu o lasi sa faca bani pentru tine? Puteti oferi vehiculul dvs. pentru inchiriere pe termen scurt calatorilor cu un serviciu precum Turo.

10. Castigati recompense cu cardul de credit

Cine nu vrea sa castige bani doar facandu-si cheltuielile normale? O multime de carduri de credit ofera bonusuri de inscriere si un anumit procent de rambursare pentru diferite categorii de achizitii. Aceasta este o modalitate pasiva excelenta de a castiga bani in plus sau de a economisi puncte de card de credit pentru a le folosi in calatorii.